Sirius_1

Un cadou util si necesar pentru tine si cei dragi!

Este bine de retinut...
Vultur animat
Puterea infinitului 2502 P2 copy
Vultur animat

       Editura Vultur ZM a fost infiintata in anul 1997 cu scopul principal de a oferi informatii pretioase cititorilor interesati de adevar si cunoastere spirituala.
       De-a lungul timpului s-au editat lucrari despre: fitoterapie, alimentatie naturista, carti si reviste spirituale, astrologie medicala, gandire pozitiva, mesaje din astral, revelatii din lumea astrala, carti in imagini pentru a prezenta mai sugestiv lumea invizibila a Sistemului astral de vindecare sau a Pranoterapiei. Astfel am incurajat autori cunoscuti sa isi publice lucrarile de referinta: Melfior Ra, Elena Nita Ibrian, Marcu Nicolae, Gicu Dan, Camelia Ardelean, Ely Nerr, Dr. Carmen Sandu, Emma O’Hara, Ion Kaza, Alain Houel, Emile Coue, Florence Scovel Shinn, Dumitru Rus, Aurelian Gogan Carjeu si Marian Zamfir.
       La un moment dat au fost foarte multe solicitari pentru initierea in Sistemul astral de vindecare din partea unor cititori aflati la mare distanta, care aveau diferite dezechilibre energetice. Pentru a veni in ajutorul persoanelor interesate sa invete sa se ajute singure in diferite situatii de viata sau pentru cei interesati de o ascensiune spirituala rapida si fara riscuri, am creat metoda de lucru la distanta cu ajutorul cursurilor prin corespondenta. Astfel au luat nastere urmatoarele cursuri: Sistemul astral de vindecare, Pranoterapie, Purificarea karmei, Purificarea chakrelor, Purificarea chakrelor pentru avansati, Purificarea chakrelor pentru oameni grabiti, Purificarea corpurilor fine pentru oameni grabiti, Purificarea chakrelor prin puterea subconstientului pentru oameni grabiti, Echilibrarea chakrelor, Echilibrarea corpurilor fine, Prevenirea imbatranirii, Meditatie activa.
       In acest context s-au editat peste 180 de carti audio, 16 CD-uri audio si 16 Casete audio, care pot fi ascultate oricand se creeaza un moment favorabil. Mentionam ca avem traduse in limba germana 14 titluri de carti (audio sau tiparite) scrise de Marian Zamfir. 

SC VULTUR ZM comserv SRL

CP 98 OP 1 Deva 330190 jud. Hunedoara
CUI 9086030  J20/1144/1996
www.vulturzm.ro 

Pentru comenzi si informatii ne puteti contacta la
e-mail: fachirus@yahoo.com  sau Tel: 0723/633069

[Marele secret] [Generatoare  de energie universala] [Oferte speciale] [Cursuri spirituale] [Carti audio] [Carti tiparite] [Carti in imagini] [CD-uri audio] [Retete pentru cancer] [Preventia] [Originea bolilor] [Contact-despre noi]

  ©  Vultur ZM  2010