Sirius_1

Un cadou util si necesar pentru tine si cei dragi!

Cursuri practice deosebit de eficiente!
Puterea infinitului 2502 P2 copy
Vultur animat

       Pentru cititorii interesati, oferim posibilitatea de a beneficia de avantajele cursurilor prin corespondenta, in care lectiile sunt inregistrate si se pot asculta oricand. Un avantaj foarte important  este faptul ca nu trebuie sa va deplasati la locul unde s-ar putea desfasura aceste cursuri. Nu veti avea colegi de curs care v-ar putea incomoda.
       Un mare beneficiu il reprezinta faptul ca nu veti fi obligati sa va incadrati in programul unui curs care s-ar desfasura intr-o locatie indepartata, intre anumite ore. De asemenea, aveti posibilitatea sa va alegeti singuri programul de studiu. Ascultand  inregistrarile, veti avea senzatia ca participati in direct la cursul respectiv.
        Comandati cursurile noastre, care va pot schimba viata!

Vultur animat

Cursul pentru GIMNASTICA MINTII

       Pentru omul mileniului III, problema timpului a devenit tot mai acuta. Din dorinta de  a fi de ajutor celor interesati sa invete “Gimnastica mintii”, oferim mai multe posibilitati de studiu utile si deosebit de eficiente. “Gimnastica mintii” isi propune sa dezvolte abilitati precum: puterea de concentrare,  imaginatia creatoare, dorinta de purificare mentala si fizica, linistea interioara, relaxarea, combaterea stresului, vederea astrala, posibilitatea de a folosi puterea subconstientului.       
       Exercitiile prezentate sunt alcatuite din doua parti:
- relaxarea preliminara...........5 minute;
- meditatia activa...................11 minute.
       Efectele benefice ale acestor cursuri apar gradat, in functie de receptivitatea fiecarei persoane:
- efecte rapide din prima zi (sau din primele zile) apar la persoane senzitive;
- efecte bune apar din primele saptamani la persoane cu receptivitate medie.

Puri.chakre_subconstient_graba

Carte + 8 Cd-uri audio=56 ron

Puri.chakre_graba

Carte + 8 Cd-uri audio=56 ron

Puri.corpuri_graba

Carte + 8 Cd-uri audio=56 ron

Cursul pentru PRANOTERAPIE

                   Doriti sa va gasiti partenerul astral (DUALUL) in aceasta viata?

       Daca raspunsul este afirmativ, va sugeram sa va inscrieti la CURSUL de PRANOTERAPIE, care este o metoda practica pentru terapie si evolutie spirituala destinata tuturor persoanelor ce simt chemare catre domeniul ocult. Printre altele, cursul va ajuta sa va mariti perceptia la nivelul celor sapte chakre si al celor sapte corpuri fine. De asemenea, vi se dezvolta vederea astrala (clarviziunea) si intuitia.
        Pentru inceput, este bine sa retineti ca omul comunica cu mediul inconjurator prin sapte zone energetice principale, numite chakre. Prin intermediul lor are loc in permanenta un schimb de energii subtile intre om si mediul inconjurator sau intre om si Univers. Fiecare chakra influenteaza functia unei glande cu secretie interna, care la randul ei influenteaza functia organelor cu care are legatura directa. De aceea este foarte important sa invatam sa ne purificam chakrele. In realitate, prin purificarea lor ne purificam corpul fizic si corpurile fine.
        Practicand zilnic Pranoterapia va puteti imbunatati starea de sanatate fizica si psihica. Daca in corpurile fine exista in curs de formare o afectiune, ea poate sa fie stopata sau atenuata, iar cu o practica zilnica, sa fie minimalizata si indepartata.

1. NIVELUL I - Trezirea energiei vitale - urmareste curatarea chakrelor si consolidarea aurei, acumularea pranei, cresterea fortei mentale, a puterii de concentrare, a perceptiei si a clarviziunii. Se pot face tratamente de echilibrare energetica pentru persoanele interesate. SE  REFACE AURA ÎN ZONELE AFECTATE. Deveniti mai buni si mai intelegatori. Va puteti adapta mai usor la solicitarile cotidiene. Gandurile vor deveni mai clare. Dispar tensiunile interne. Se dezvolta iubirea neconditionata. Va puteti accepta mai usor soarta. Se mareste armonia cu Universul.

A 5 casete_Pranoterapie Nivel I_2

 Cursul de Pranoterapie Nivelul I este compus din 24 de CD-uri la pretul de 15 ron/buc = 360 ron.

2. NIVELUL II - Echilibrarea chakrelor

       Corpul uman poate fi mentinut in stare buna de sanatate pana la o varsta inaintata printr-un efort minim, daca se echilibreaza chakrele si corpurile fine.
       Pentru a se putea intelege mai bine rolul si importanta echilibrarii chakrelor, sa ne imaginam ca fiecare chakra este legata de un animal: un elefant, un cangur, un mistret, un sarpe, o vulpe, un tigru si un vultur. Aceste animale sunt legate intre ele in asa fel incat, daca unul se misca, celelalte pot fi antrenate in miscare. Fiecare animal reprezinta o chakra si va solicita corpul in felul sau, va trage corpul intr-o directie. La final, animalul cel mai puternic va trage dupa el celelalte  animale. Acum incercati sa va ganditi ca chakra cea mai dezvoltata va influenta celelalte chakre. De exemplu, oamenii care sunt foarte atasati de valorile materiale vor influenta prin Muladhara chakra si celelalte chakre.
       Fiecare chakra este influentata de o anumita planeta a sistemului solar. In functie de zodia in care sunteti nascut, in fiecare zi a saptamanii exista o planeta care va influenteaza mai mult o chakra. Cunoscand aceste aspecte, este relativ usor sa stimulati in fiecare zi a saptamanii chakra corespunzatoare prin intermediul meditatiilor active inregistrate pe suport magnetic.

Evaluarea chakrelor

       Desi a fost parcursa prima etapa din cursul de Pranoterapie, este posibil sa constatati ca mai sunt probleme care persista. Pentru cei interesati, va prezentam mai jos un test rapid de evaluare pentru a putea stabili cum functioneaza chakrele dumneavoastra:
      1. dezechilibre pentru chakra Muladhara, care se pot manifesta prin: vorbit in exces, neincredere in reusita, neincredere in propria persoana, constipatie, demineralizare a corpului, oboseala nejustificata;
      2. dezechilibre pentru chakra Swadhistana, care se pot manifesta prin: neliniste, teama nejustificata, lipsa relatiilor intime sau relatii intime in exces, teama marcanta pentru viitor, lipsa de adaptabilitate la situatii noi de viata,  agresivitate fata de sexul opus, mancat in exces, lipsa senzatiei de sete sau consum mic de apa;
      3. dezechilibre pentru chakra Manipura, care se pot manifesta prin: gandire negativa, emotivitate, timiditate,  ganduri ascunse, anxietate, agresivitate in general, sentimente de ura in general;
      4. dezechilibre pentru chakra Anahata, care se pot manifesta prin: lipsa de afectivitate, se ataseaza usor de animale, pentru ca vad in ele un prieten fidel, sentimente de dragoste reprimate, sentimente de ura fata de alte persoane, teama de a nu fi ranit sau dezamagit in dragoste;
      5. dezechilibre pentru chakra Vishudha, care se pot manifesta prin: emotii reprimate, lipsa de comunicare,  nemultumire permanenta, lipsa unui scop spiritual in viata;
      6. dezechilibre pentru chakra Ajna, care se pot manifesta prin: lipsa de credinta, lipsa de preocupare spirituala,  depresie, lipsa de imaginatie;
      7. dezechilibre pentru chakra Sahasrara, care se pot manifesta prin: lipsa de intuitie, lipsa constiintei cosmice (se refera la faptul ca omul este o mica parte a Universului).
     Daca va regasiti in enumerarea de mai sus, ar fi bine sa acceptati situatia ca atare si sa incercati sa agreati ideea de a va face un program zilnic pentru echilibrarea chakrelor si evolutie spirituala.

Cop. Berbec - Scorpion+CD

Carte + 10 Cd-uri audio=75 ron

Cop. Taur - Balanta+CD

Carte + 10 Cd-uri audio=75 ron

Cop. Gemeni-Fecioara+CD

Carte + 10 Cd-uri audio=75 ron

Cop. Rac+CD

Carte + 10 Cd-uri audio=75 ron

Cop. Leu+CD

Cop. Capricorn - Varsator+CD

Cop Sagetator-Pesti+CD

Carte + 10 Cd-uri audio=75 ron

Carte + 10 Cd-uri audio=75 ron

Carte + 10 Cd-uri audio=75 ron

3. NIVELUL III - Echilibrarea corpurilor fine.

       Acest nivel de cunoaştere reprezinta a treia etapa in alimentatia cu prana.
       Corpurile fine sunt alcatuite din fluide foarte fine.  Pe masura ce va veti purifica, veti incepe sa observati in jurul corpului fizic o forma luminoasa, care poate avea diferite culori.
       Fiecare corp energetic se afla in legatura directa cu una din chakrele principale. Legatura intre corpurile fine şi chakre este realizata prin reteaua de nadisuri. Circulatia energiei prin corpurile fine poate fi comparata cu circulatia sangelui prin corpul fizic. Potrivit parerii unor autori, intre chakre şi corpuri fine, precum şi in interiorul corpurilor fine, exista 72.000 de nadisuri. Ele alcatuiesc o retea vasta de comunicare energetica. Nadisurile principale sunt: Ida, Pingala şi Sushumna. Vibratia fiecarui corp energetic variaza in functie de chakra cu care este in legatura directa. Actionand asupra unei chakre, sunt influentate in mod indirect şi celelalte chakre. Actionand asupra unui corp energetic, influentam şi celelalte corpuri fine.
       Fiecare corp energetic are o anumita culoare. Aceasta culoare variaza in functie de starea emotionala, de modul in care gandim despre anumite subiecte sau in functie de starea de sanatate.
Orice dezechilibru energetic se formeaza  intai in corpurile fine, sub forma unei pete de culoare mai inchisa. Dupa un timp, echivalent cu mai multi ani, aceasta pata de culoare se mareşte si patrunde, prin corpurile fine, mai aproape de corpul fizic, pana cand il atinge. Din acel moment, in corpul fizic apar primele semne care avertizeaza instalarea unei afectiuni.
       Este de retinut faptul ca, practicand Pranoterapia, va puteti imbunatati starea de sanatate fizica şi psihica. Atunci cand in structura corpurilor fine exista in curs de formare o afectiune, aceasta poate fi stopata sau atenuata prin practica zilnica.
       Boala reprezinta o atentionare pe care corpul o manifesta in situatia in care armonia cu Universul a fost grav perturbata. Chakrele nu mai au o activitate corespunzatoare şi nu mai pot asigura un schimb eficient de energii subtile cu mediul inconjurator. Ca urmare, corpul fizic şi corpurile fine acumuleaza toxine. Daca situatia dureaza o perioada de timp mai indelungata, se apeleaza la rezerva de energii subtile care este inmagazinata in corpurile fine, ceea ce poate conduce la o stare de devitalizare pregnanta. Fiinta umana are posibilitatea de a transforma energiile subtile inmagazinate in corpurile fine superioare, in energii subtile cu o frecventa de vibratie mai joasa specifica corpurilor fine inferioare.
       Atunci cand veti incepe sa vedeti corpurile fine, este posibil sa observati şi zone mai inchise la culoare.  In principiu, fiecare om ar putea sa se purifice, pentru a vedea aura şi corpurile fine.

Echi.corpuri Berbec_Scorpion Echi.corpuri Taur_Banata Echi.corpuri Gemeni_Fecioara Echi.corpuri Leu

 8 Cd-uri audio=56 ron

8 Cd-uri audio=56 ron

8 Cd-uri audio=56 ron

8 Cd-uri audio=56 ron

Echi.corpuri Rac Echi.corpuri Capricorn_Varsator
Echi.corpuri Sgetator_Pesti

8 Cd-uri audio=56 ron

8 Cd-uri audio=56 ron

8 Cd-uri audio=56 ron

Cursul pentru SISTEMUL ASTRAL DE VINDECARE

ARTA FOLOSIRII ENERGIEI UNIVERSALE

terapia mileniului III

       Tematica acestui curs este foarte variata. Se incepe de la corpul fizic, aplicandu-se diferite tehnici de purificare si echilibrare energetica, pentru ca, spre finalul cursului, sa se poata studia aplicarea unor metode de lucru foarte subtile, care conduc la un nivel de evolutie spirituala avansata, in care constiinta practicantului depaseste nivelul chakrelor umane si poate sa ajunga la nivelul sistemului solar, al galaxiei sau al Universului. Prin armonizarea cu Energia Universala se ajunge la implinirea sinelui si la trezirea constienta a sentimentului de libertate.
       Din cauza faptului ca forta negativa este intr-o permanenta dezvoltare, planeta se afla in pericol de auto-distrugere. Este momentul ca un numar cât mai mare de oameni sa invete sa practice aceasta metoda, pentru a putea participa in mod direct la refacerea echilibrului planetar.
      
Arta folosirii energiei universale este o tehnica de echilibrare energetica extrem de eficienta aflata acum îndFoto 17 pozitii copyemana oricui. Ea ne ajuta sa eliminam cauzele si efectele dezechilibrelor energetice, deschizandu-ne calea spre o lume nebanuita.
      
Metoda reprezinta  o cale de evolutie spirituala foarte rapida, datorita cresterii perceptiei extrasenzoriale prin purificarea chakrelor si a corpurilor fine, echilibrarea chakrelor si a corpurilor fine, purificarea karmei. Orice afectiune reprezinta un deficit energetic care poate fi îndepartat astfel.
       Efectele benefice apar chiar din primele zile de aplicare. Aplicand acest sistem de echilibrare energetica, veti obtine un randament mai bun la serviciu si liniste interioara. Veti fi mai buni si mai puternici. Veti fi fericiti si prosperi. Veti vedea viata în roz. 
       Folosind energia universala prin Sistemul astral de vindecare, va puteti ameliora afectiunile fizice sau psihice, puteti scapa de orice suferinta, puteti transforma stresul în vitalitate. Metoda ofera solutii eficiente pentru managementul stresului.
       Pentru a fi initiati la nivelul I,  II, III si IV este nevoie sa ne trimiteti fotografia personala si sa stabilim telefonic ziua si ora initierii. La randul nostru, va vom expedia cu plata ramburs toate informatiile necesare pentru initiere, inregistrate pe CD-uri audio.
       Sistemul astral de vindecare cuprinde VIII nivele de studiu care sunt structurate in trei etape de aplicare, asa cum se poate remarca din prezentarea care urmeaza. 

     Prima etapa de studiu cuprinde:
1. Nivelul I - completeaza deficitul energetic la nivelul corpului fizic. Afectiuni care pot fi tratate sau ameliorate: bronsita, hipertensiune arteriala, ciclu neregulat, depresie, artrita, agresivitate, afectiuni hepato-biliare, migrene, diaree, diferite afectiuni ale aparatului uro-genital, colita, sciatica, anemie, stres, ameteala, rinita, afectiuni renale, constipatie, afectiuni ale circulatiei sanguine, ulcer gastric si duodenal, colica abdominala, oboseala, anxietate, depresie, frica, alergie, astm etc. Este util in afectiuni ale sistemului nervos, reda increderea in sine, generand bunastare fizica si psihica, instaleaza o stare de calm si relaxare.
Initierea pentru nivelul I cuprinde mai multe etape si este inregistrata pe CD-uri. Cursul pentru nivelul I se desfasoara pe etape.
Pretul unui pachet complet de initiere pentru nivelul I este ............................ 100 ron

2. Nivelul II - atenueaza oboseala, stresul, traumele si deficitul energetic prin purificarea organelor, glandelor, corpurilor fine si al chakrelor, dezvolta sentimentele pozitive si le atenueaza pe cele negative. Prin practicarea acestui nivel de studiu se poate actiona asupra evenimentelor care v-au marcat in trecut, influentand benefic sursa tuturor problemelor din prezent, atat cele de natura fizica, cat si cele psihice, aducand pace si liniste interioara. De asemenea, se pot influenta in mod pozitiv anumite evenimente care vor avea loc in viitor in cazul unei calatorii, al unui examen, al unei intalniri de afaceri etc. Este sansa fiecarui om sa aiba o viata mai buna in aceasta existenta si in vietile urmatoare. Astfel, se pot rezolva probleme materiale legate de bani, afaceri, case, masini, concedii reusite, relatii familiale sau probleme spirituale, precum si o mai buna comunicare cu noi insine, cu semenii, cu natura, realizand o accelerare a evolutiei spirituale.

2. Nivelul II    Pachetul complet de initiere pentru nivelul II este  ..........1080 ron
Cursul pentru nivelul II se desfasoara pe etape si cuprinde mai multe subnivele:
- etapa A – initierea propriu-zisa……….....................................................…180 ron
- etapa B - purificarea chakrelor………......................................................…100 ron
- etapa C - purificarea corpurilor fine….....................................................….100 ron
- etapa D – purificarea organelor………....................................................….100 ron
- etapa E – purificarea glandelor…………..............................................……100 ron
- etapa F – atenuarea sentimentelor negative .......................................…...…100 ron
- atapa H - consolidarea sentimentelor pozitive...............................................100 ron
- etapa I – metode de lucru cu plante si animale…………...............................100 ron
- etapa J – metode de lucru cu persoane de varsta a III – a…..........................100 ron
- etapa K – meditatia iubirii neconditionate…….....………....................……100 ron

     
A doua etapa de studiu este formata din:
3. Nivelul III - completeaza deficitul energiilor yin-yang si al energiei solare, asigurand conditiile necesare unei evolutii spirituale sigure si rapide. Practicantul invata metoda prin care poate sa aleaga alimentele ideale in functie de incarcatura lor energetica, pentru functionarea optima a organismului si accelerarea evolutiei spirituale. De asemenea, sunteti indrumati spre practicarea meditatiei surasului interior si a rasaritului de soare. Practicantul invata tainele initierii pentru nivelul I.

3. Nivelul III  Pachetul complet de initiere pentru nivelul III este  ..............1000 ron
Cursul pentru nivelul III se desfasoara pe etape si cuprinde mai multe subnivele:
- etapa A – initierea propriu-zisa…………….............................................….300 ron
- etapa B – echilibrarea organelor yang……....................................................100 ron
- etapa C – echilibrarea organelor yin…….......................................................100 ron
- etapa D – meditatia surasului interior si a rasaritului de soare.......................100 ron
- etapa E - alegerea alimentelor necesare unei bune functionari a corpului, dupa principiile yin si yang - alimentele pot fi selectate cu ajutorul perceptiei extrasenzoriale….….........................................................................................100 ron
- etapa F – scoala de initierea pentru nivelul I…..............................................300 ron

4. Nivelul IV - este nivelul care influenteaza profund karma, o purifica si o transforma, combate stresul, corecteaza atitudinea fata de viata, fata de persoanele din jur, mareste sentimentul de incredere si curaj, inlatura obiceiurile rele, elimina sentimentele negative si efectele distructive ale acestora, indeparteaza urmarile psihice neplacute ale experientelor traumatizante, echilibreaza chakrele, corpurile fine, organele si glandele, indeparteaza obsesiile referitoare la saracie, boala, singuratate etc.
Aplicand nivelul IV se obtine un echilibru al repartizarii elementelor primordiale in structura corpurilor fine. Astfel se creeaza o stare de echilibru fizic si psihic, marind rezistenta organismului in fata infectiilor si a bolilor, obtinand o sanatate infloritoare. Se influenteaza profund trecutul, inclusiv vietile anterioare, inlaturand karma negativa si de ignoranta, realizand scopul vietii, acceptarea destinului si a lectiilor de viata. Practicantul dobandeste arta initerii pentru nivelul II.

4. Nivelul IV  Pachetul complet de initiere pentru nivelul II este ............. 2200 ron.
Cursul pentru nivelul IV se desfasoara pe etape si cuprinde 33 de subnivele:
- etapa A – initierea propriu-zisa.....................................................................400 ron
- etapa B - echilibrarea chakrelor....................................................................100 ron
- etapa C - echilibrarea corpurilor fine............................................................100 ron
- etapa D – echilibrarea organelor...................................................................100 ron
- etapa E – echilibrarea glandelor....................................................................100 ron
- etapa F – controlul sentimentelor negative: frica de viitor, frica de apa, frica de intuneric, neincredere, agitatie, furie, tristete, nervozitate, ura etc.. ................100 ron
- etapa G - controlul sentimentelor pozitive in exces: bucurie, incredere, curaj, ideea de bunastare, iubire .........................................................................................100 ron
- etapa H - obiceiuri rele: minciuna, hotie, viclenie, placeri in exces sau griji excesive,  obsesii (moarte, boala, saracie, singuratate) ..................................100 ron
- etapa I - corectarea diferitelor atitudini fata de viata, fata de cei din jur sau scopul vietii................................................................................................................100 ron
- etapa J – metode de lucru cu plante si animale..............................................100 ron
- etapa K – metode de lucru cu persoane de varsta a III – a.............................100 ron
- etapa L - armonia cu elementele primordiale.................................................100 ron
- etapa M - o calatorie in corpul fizic care urmareste purificarea si reincarcarea energetica a organelor vizitate.........................................................................100 ron
- etapa N – combaterea stresului in diferite aspecte ale vietii: serviciu, nereusite, izolare,  familie (sotul, sotia, socrii, matusa, copiii in diferite situatii, mai ales atunci cand parinti domina copiii prin vointa, din dorinta de a se realiza prin ei).......100 ron
- etapa R - meditatia cu lumina pentru armonia cu toate fiintele terestre;
- etapa O - combaterea orgoliului (se trec in revista diferite situatii in care orgoliul a fost starnit) .......................................................................................................100 ron
- etapa P – scoala de initiere pentru nivelul II...................................................400 ron

      A treia etapa de studiu este formata din:

5. Nivelul V - creeaza armonia cu planetele sistemului solar prin meditatii active coordonate de subconstient. Sistemul chakrelor umane, precum si zodiacul sunt influentate de activitatea planetelor din sistemul solar din care facem parte integranta.
Cunoscand influenta planetelor in diferite aspecte ale vietii terestre, se poate mari rezonanta cu anumite planete pentru rezolvarea unor probleme. Perseverenta si practica zilnica vor conduce la cresterea puterii psihice.
Practicantul invata secretele initierii pentru nivelul III.

6. Nivelul VI - realizeaza armonia cu galaxia din care facem parte.  Se mareste rezonanta cu chakrele galaxiei. Prin meditatiile active asupra caselor astrologice se poate influenta benefic astrograma personala.
Practicantul invata tainele initierii pentru nivelul IV.

7. Nivelul VII - creeaza armonia cu Universul.  Meditatiile active orientate spre caracteristicile specifice fiecarui ascendent astrologic vor influenta benefic astrograma personala, daca se urmareste evolutia spirituala.
Practicantul învata misterele initierii pentru nivelul V si VI.

8. Nivelul VIII - practicantul devine maestru pentru toate nivelurile studiate si afla toate secretele.
Practicantul învata misterele initierii pentru nivelul VII.

Sist.astral_Ficat
Sist.astral_Met.plante-animale
Sist.astral_Puri.ficat
Sist.astral_AuraYin-Yang
Corpuri 2005 - 1 copy
Sist.astral_Initiere Nivel IV
Sist.astral_Echi.Elemente
Sist.astral_Echi.corpuri

   Alte cursuri spirituale la distanta

Cop.puri chakre+CD

Carte + 8 Cd-uri audio=60 ron

Puri.chakre_avansati

 Opt Cd-uri audio=64 ron

Cartea de Pranoterapie + Cele trei seturi cu Cd-uri pentru oameni grabiti

Cop.Proterapie+CD-uri

Carte + 24 Cd-uri audio=150 ron

  PREVENIREA IMBATRANIRII - 150 lei

Cursul este alcatuit din urmatoarele carti audio:
1 - Relaxare rapida - metoda practica de linistire a gandurilor si de refacere a resurselor energetice ale corpului fizic;
2 - Muladhara chakra - metoda practica (5 exercitii);
3 - Swadhistana chakra - metoda practica (5 exercitii);
4 - Manipura chakra - metoda practica (5 exercitii);
5 - Anahata chakra - metoda practica (5 exercitii);
6 - Vishuda chakra - meditatie activa (5 exercitii);
7 - Ajna chakra - metoda practica de lucru (5 exercitii);
8 - Sahasrara chakra - metoda practica de lucru (5 exercitii);
9 - Autoregenerare - metoda practica de lucru cu subconstientul;
10 - Sunt eu insumi - metoda practica de lucru cu subconstientul.

 

PURIFICAREA KARMEI - 150 lei

Pentru persoanele interesate sa isi purifice karma, recomandam urmatoarele carti audio:
1 - Karma purificata - meditatie activa (10 exercitii);
2 - Lumina purifica - meditatie activa;
3 - Muladhara chakra - meditatie activa (5 exercitii);
4 - Swadhistana chakra - meditatie activa (5 exercitii);
5 - Manipura chakra - meditatie activa (5 exercitii);
6 - Anahata chakra - meditatie activa (5 exercitii);
7 - Vishudha chakra - meditatie activa (5 exercitii);
8 - Ajna chakra - meditatie activa (5 exercitii);
9 - Sahasrara chakra - meditatie activa (5 exercitii);
10 - Trezirea energiei vitale - meditatie activa.
 


MEDITATIE ACTIVA - 150 lei

Cursul este compus din urmatoarele carti audio:

1. Armonia cu Universul - meditatie activa;
2. Constientizarea energiei vitale - meditatie activa;
3. Cele patru elemente primordiale - meditatie activa;
4. Puterea gandului - meditatie activa;
5. Cresterea fortei mentale - meditatie activa;
6. Echilibrare energetica - meditatie activa;
7. Purificarea subconstientului - meditatie activa;
8. Meditatia iubirii neconditionate - meditatie activa;
9. Karma purificata - meditatie activa;
10. Ghidul spiritual - meditatie activa.

[Marele secret] [Generatoare  de energie universala] [Oferte speciale] [Cursuri spirituale] [Carti audio] [Carti tiparite] [Carti in imagini] [CD-uri audio] [Retete pentru cancer] [Preventia] [Originea bolilor] [Contact-despre noi]

  ©  Vultur ZM  2010