Sirius_1

Un cadou util si necesar pentru tine si cei dragi!

Vultur animat
O noua sansa pentru o viata mai buna!
Puterea infinitului 2502 P2 copy
Vultur animat

MIRACULOASA TEHNOLOGIE

 ESTE ACUM LA INDEMANA TUTUROR!

       Aparatele noastre generatoare de energie universala au fost concepute in scopul de a crea o ambianta placuta si utila acasa, la serviciu sau oriunde va deplasati. Ele va pot oferi un plus de energie, necesar in activitatile cotidiene sau pentru practica spirituala. Pe masura ce veti acumula energie universala, starea generala se va ameliora vizibil si, ca o consecinta fireasca, veti vedea din nou viata in roz, starea fizica si psihica se va echilibra rapid, randamentul la serviciu va creste, intuitia si capacitatile latente se vor trezi si veti putea sa le folositi in anumite momente, in functie de aptitudini sau de necesitati.
       Aria de aplicabilitate a generatoarelor de energie universala este foarte mare, practic ele ar trebui sa fie prezente in toate casele si la toate locurile de munca, deoarece pot oferi un confort energetic sporit pentru utilizatori, dar si pentru cei din apropierea lor. Timpul de lucru pentru un subiect ales va fi de la cateva minute pana la cateva ore sau mai mult, in functie de subiectul ales si de puterea de emisie a generatorului de energie universala pe care il aveti. Pentru anumite subiecte care necesita o cantitate foarte mare de energie, ar fi bine sa dispuneti de cel putin cateva generatoare foarte puternice sau de cateva generatoare extrem de puternice din clasa De Luxe, unde numarul de generatoare interne este practic dublu, in comparatie cu un model similar de serie.
      
Principiul de baza al actiunii aparatelor noastre generatoare de energie universala este “Legea rezonantei”. Astfel, prin setare, se va crea o frecventa care va rezona cu subiectul ales, dar si cu persoana care foloseste aparatul. Energia universala acumulata in jurul generatoarelor noastre va fi absorbita in corpul persoanelor din apropiere prin sistemul chakrelor. Apoi  va fi transformata in alte forme de energie specifica fiecarei persoane, pentru ca, in final, subconstientul sa  poata dirija energiiile procesate catre diferite zone ale fiintelor respective, care au nevoie de un impuls energetic pentru autoreglarea functiilor.
      
Pentru o mai mare disponibilitate energetica, se recomanda folosirea noilor generatoare de energie universala autohtone, care sunt de cateva ori mai puternice in comparatie cu cele provenite din import. De asemenea, generatoarele noastre sunt mult mai ieftine, raportul pret-calitate fiind foarte bun.      
      Toate generatoarele noastre pot fi considerate si folosite ca aparate radionice. Ele sunt caracterizate prin simplitate, eficienta, siguranta in exploatare si usurinta in utilizare in diferite aplicatii. Asadar, fiecare model de aparat prezentat poate fi caracterizat prin cateva cuvinte-cheie: simplu, eficient, sigur si usor de folosit.

 Catalogul generatoarelor de energie universala

Oferta noastra este foarte diversificata si se adreseaza tuturor persoanelor interesate de adevar sau cunoastere si, in acest context, am impartit oferta pe categorii de utilizatori.

Maka_100

Generatorul de energie universala Prieten discret 108

       Este dotat cu o singura teava de emisie. Legatura la distanta intre generator si utilizator poate fi asigurata prin discurile de conectare uzuale. Acestea pot fi folosite in orice situatie si la orice distanta. Aparatul este recomandat in mod deosebit pentru persoane hipersensibile, cu o perceptie extrasenzoriala foarte buna, pana  cand se obisnuiesc cu energia universala. Alte recomandari: purificarea alimentelor, purificarea apei de baut etc.
            Pret: 1000.00 ron

Generatorul de energie universala Prieten discret 207

Prieten discret 207 A copy

       Generatorul de energie universala Prieten discret 207 este dotat cu doua tevi de  emisie. Este de cel putin doua ori mai puternic decat aparatul Prieten discret 108. Legatura la distanta intre generator si utilizator poate fi asigurata prin discurile de conectare uzuale. Acestea pot fi folosite in orice situatie si la orice distanta.
       Aparatul este recomandat pentru persoane hipersensibile, cu o perceptie extrasenzoriala foarte buna, pana se obisnuiesc cu energia universala. Alte recomandari importante: energizarea alimentelor, energizarea apei de baut, energizarea obiectelor personale etc.      
       Pret: 2000.00 ron

Sirius_0

Generatorul de energie universala Briza marii 306

       Generatorul de energie universala Briza marii 306 este dotat cu trei tevi de emisie. Este de cel putin trei ori mai puternic decat aparatul Prieten discret 108.  Este recomandat pentru persoanele care doresc sa ajute mai mult familia, in special persoanele de varsta a III-a. Alte recomandari: purificarea alimentelor, a apei de baut, a obiectelor personale etc.
       Avand o putere mai mare de emisie, Briza marii 306 are recomandari majore pentru setul cu discuri de transfer pentru purificarea chakrelor, pentru sustinerea efortului depus in timpul conducerii autovehiculului etc.
       Pret: 3000.00 ron

Generatorul de energie universala Briza marii 306 V

Maka_tr0

       Generatorul de energie universala Briza marii 306 V este dotat cu trei tevi de emisie. Este de cel putin trei ori mai puternic decat aparatul Prieten discret 108.  Este recomandat in mod deosebit pentru persoanele care doresc sa ajute mai mult familia, in mod special pentru persoanele de varsta a III-a. Alte recomandari: purificarea alimentelor, a apei de baut, a obiectelor personale etc.
       Avand o putere mai mare de emisie, Briza marii 306 V are recomandari majore pentru setul cu discuri de transfer pentru purificarea chakrelor, pentru sustinerea efortului depus in timpul conducerii autovehiculului etc.
       Pret: 3000.00 ron

Generatorul de energie universala Misterul piramidei 405 P

Maka_Do0

       Generatorul de energie universala Misterul piramidei 405 P este dotat cu patru minigeneratoare interne, doua tevi de emisie si o piramida. Este de cel putin doua ori mai puternic decat aparatul Prieten discret 207.
       Generatorul este recomandat in mod deosebit pentru persoanele care doresc sa ajute mai mult familia, colegii de serviciu, prietenii etc. Alte recomandari: purificarea alimentelor, a apei de baut, a obiectelor personale, a plantelor si animalelor de companie, a locuintei etc.
       Avand o putere mai mare de emisie, Misterul piramidei 405 P are recomandari majore pentru setul cu discuri de transfer pentru purificarea corpurilor fine sau pentru exercitii de concentrare si meditatie. Aparatul mareste protectia energetica a masinii personale etc.
       Pret: 4000.00 ron

Generatorul de energie universala Misterul piramidei 504 P

Sirius_5

       Generatorul de energie universala Misterul piramidei 504 P este dotat cu cinci minigeneratoare interne, trei tevi de emisie si o piramida. Este de aproape doua ori mai puternic decat aparatul Briza marii 306.
       Este recomandat in mod deosebit pentru persoanele care doresc sa ajute mai mult familia, colegii de serviciu, prietenii, deoarece sporeste vitalitatea si, implicit, capacitatea de reactie a corpului, imunitatea, recuperarea dupa diferite afectiuni. Alte recomandari: purificarea alimentelor,  a apei de baut,  purificarea obiectelor personale, energizarea plantelor de apartament sau de gradina, a animalelor de companie, a locuintei, a autovehiculului personal sau de serviciu etc.
       Misterul piramidei 504 P are recomandari majore pentru setul cu discuri de transfer pentru purificarea corpurilor fine,  mareste efectele exercitiilor de concentrare si a meditatiei. Mareste protectia energetica a masinii  personale.      
       Pret: 5000.00 ron

Forta galaxiei 801

Generatorul de energie universala Forta galaxiei 801

       Este un supergenerator de energie universala echipat cu 8 minigeneratoare interne. Poate fi folosit cu succes in toate aplicatiile care necesita o cantitate sporita de energie universala.    
       Pret: 8000.00 ron

Misterul piramidei 1008 P de Lux copy

Generatorul de energie
universala Misterul piramidei 1008 P De Luxe

       Acest aparat reprezinta varianta de lux a generatorului de energie universala Misterul piramidei 504 P, avand in dotare 10 minigeneratoare interne. Puterea acestui aparat este de cel putin doua ori mai mare in comparatie cu modelul de baza Misterul piramidei 504 P. De asemenea, el poate seta doua frecvente in acelasi timp, prin cele doua butoane pentru setarea generatorului.                         
       Pret:  9800.00 ron

Roua cerului 108 copy

Generatorul de energie universala Roua cerului 108 cu display

       Este primul generator de energie universala dotat cu display care permite controlul frecventei de emisie cu o precizie de 0.01 sau cu 0.1 Hz. Generatorul Roua cerului 108 se poate seta cu o precizie de 0.01 HZ in intervalul de frecvente 0.5 - 100 Hz, si poate modula 9950 de frecvente. De la 100 - 1000 Hz se poate programa cu o precizie de 0.1 si se pot seta 9000 de frecvente herziene. Aparatul are in dotare un singur generator intern si o singura teava de emisie a energiei universale. El poate seta in total 18950 de frecvente fixe. De asemenea, generatorul Roua cerului 108 poate fi folosit cu mare eficienta ca un veritabil zapicator, deoarece el poate modula frecventa de 1000 Hz si, in acelasi timp, poate sa emita prana pe aceeasi frecventa de 1000 Hz.    Pret:  3000.00 ron

Generatorul de energie
universala Roua cerului 207 cu display

Roua cerului 207 copy

       Aparatul are in dotare doua minigeneratoare interne si doua tevi de emisie a energiei universale. Este un generator de energie universala dotat cu display avand putere de emisie a energiei de doua ori mai mare decat modelul Roua cerului 108 cu display. Acest generator permite reglarea frecventei de emisie cu o precizie de 0.01 in intervalul 0.5 - 100 Hz sau cu o precizie de 0.1 Hz in intervalul 100 - 1000 Hz. Astfel, generatorul poate fi reglat sa functioneze cu o frecventa pe toate generatoarele si se pot seta maxim 18950 de frecvente. O alta posibilitate de programare a generatorului Roua cerului 207 este de a lucra cu doua frecvente in acelasi timp. Asadar, se pot seta in total 359102500 de frecvente.  De asemenea, generatorul Roua cerului 207 poate fi folosit cu mare eficienta ca un veritabil zapicator, deoarece el poate modula frecventa de 1000 Hz si, in acelasi timp, poate sa emita prana pe aceeasi frecventa de 1000 Hz.   
          Pret:  4000.00 ron

Generatorul de energie universala Roua cerului 306 cu display

Roua cerului 306 copy

       Aparatul are in dotare trei minigeneratoare interne si trei tevi de emisie a energiei universale.
       Este un generator de energie universala dotat cu display si are o putere de emisie a energiei de  trei ori mai mare decat modelul Roua cerului 108 cu display. Acest generator permite reglarea frecventei de emisie cu o precizie de 0.01 in intervalul 0.5 - 100 Hz sau cu o precizie de 0.1 Hz in intervalul 100 - 1000 Hz. Astfel, generatorul poate fi reglat sa functioneze cu o frecventa pe toate generatoarele si se pot seta maximum 18950 de frecvente. O alta posibilitate de programare a generatorului Roua cerului 306 este de a lucra cu doua frecvente in acelasi timp. Asadar, se pot seta in total 359102500 de frecvente.  De asemenea, generatorul Roua cerului 306 poate fi folosit cu mare eficienta ca un veritabil zapicator, deoarece el poate modula frecventa de 1000 Hz si, in acelasi timp, poate sa emita prana pe aceeasi frecventa de 1000 Hz.   
       Pret:  5000.00 ron

Generatorul de energie universala Roua cerului 405 cu display

Roua cerului 405 copy

       Aparatul are in dotare patru minigeneratoare interne si patru tevi de emisie a energiei universale. Este un generator de energie universala dotat cu display si are o putere de emisie a energiei de patru ori mai mare decat modelul Roua cerului 108 cu display. Acest generator permite reglarea frecventei de emisie cu o precizie de 0.01 in intervalul 0.5 - 100 Hz sau cu o precizie de 0.1 Hz in intervalul 100 - 1000 Hz. Astfel, generatorul poate fi reglat sa functioneze cu o frecventa pe toate generatoarele si se pot seta maximum 18950 de frecvente. O alta posibilitate de programare a generatorului Roua cerului 405 este de a lucra cu doua frecvente in acelasi timp. Asadar, se pot seta in total 359102500 de   frecvente.  De asemenea, generatorul Roua cerului 405 poate fi folosit cu mare eficienta ca un veritabil zapicator, deoarece el poate modula frecventa de 1000 Hz si, in acelasi timp, poate sa emita prana pe aceeasi frecventa de 1000 Hz.           Pret:  6000.00 ron

Generatorul de energie universala Roua cerului 504 cu display

Roua cerului 504 Varianta 1 copy

       Aparatul are in dotare cinci minigeneratoare interne si cinci tevi de emisie a energiei universale. Este un generator de energie universala dotat cu display si are o putere de emisie a energiei de cinci ori mai mare decat modelul Roua cerului 108 cu display. Acest generator permite reglarea frecventei de emisie cu o precizie de 0.01 in intervalul 0.5 - 100 Hz sau cu o precizie de 0.1 Hz in intervalul 100 - 1000 Hz. Astfel, generatorul poate fi reglat sa functioneze cu o frecventa pe toate generatoarele si se pot seta maximum 18950 de frecvente. O alta posibilitate de programare a generatorului Roua cerului 504 este de a lucra cu doua frecvente in acelasi timp. Asadar, se pot seta in total 359102500 de frecvente.  De asemenea, generatorul Roua cerului 504 poate fi folosit cu mare eficienta ca un veritabil zapicator, deoarece el poate modula frecventa de 1000 Hz si, in acelasi timp, poate sa emita prana pe aceeasi frecventa de 1000 Hz.          Pret:  7000.00 ron

Generatorul de energie universala Raze de soare 801 cu display

Maka_7

       Generatorul de energie universala Raze de soare 801 cu display este primul aparat din noua serie de generatoare puternice cu afisaj electronic, fiind de doua ori mai puternic decat generatorul Misterul piramidei 405 P. Aparatul este dotat cu opt minigeneratoare interne si sapte tevi de emisie a energiei universale. Este recomandat in mod deosebit pentru persoanele care doresc sa ajute mai mult familia, colegii de serviciu, prietenii. Alte recomandari importante: purificarea alimentelor, a apei de baut, a obiectelor personale, a plantelor si animalelor de companie, a diferitelor activitati la distanta etc.
       Acest generator permite reglarea frecventei de emisie cu o precizie de 0.01 in intervalul 0.5 - 100 Hz sau cu o precizie de 0.1 Hz in intervalul 100 - 1000 Hz. Astfel generatorul poate fi reglat sa functioneze cu o frecventa pe toate generatoarele si se pot seta maximum 18950 de frecvente. O alta posibilitate de programare a generatorului Raze de soare 801 este de a lucra cu doua frecvente in acelasi timp. Asadar, se pot seta in total 359102500 de frecvente.
       Avand o putere mai mare de emisie, generatorul Raze de soare 801 are recomandari majore pentru setul cu discuri de transfer pentru purificarea chakrelor si a corpurilor fine sau pentru exercitii de relaxare avansata, concentrare si meditatie.
       Generatorul de energie universala Raze de soare 801 poate sa ruleze programe pentru stimularea activitatii cerebrale prin:
- unde delta, care cuprinde intervalul de frecvente 0.5-4 Hz;
- unde theta, care cuprinde intervalul de frecvente 4-8 Hz;
- unde alpha, care cuprinde intervalul de frecvente 8-13 Hz;
- unde beta, care cuprinde intervalul de frecvente 13-30 Hz.
        De asemenea, generatorul Raze de soare 801 poate fi folosit cu mare eficienta ca un veritabil zapicator, deoarece el poate modula frecventa de 1000 Hz si, in acelasi timp, poate sa emita prana pe aceeasi frecventa de 1000 Hz.     
                        Pret: 10000.00 ron

Generatorul de energie universala Raze de soare 1107 cu display

Raze de soare 1107

       Generatorul de energie universala Raze de soare 1107 cu display este al doilea aparat din noua serie de generatoare puternice cu afisaj electronic. Aparatul Raze de soare 1107 este dotat cu 11 minigeneratoare interne si sapte tevi de emisie. Este de cel putin doua ori mai puternic decat aparatul Misterul piramidei 504 P.
       Legatura la distanta intre generator si utilizator poate fi asigurata prin discurile de conectare uzuale. Acestea pot fi folosite in orice situatie si la orice distanta. Este recomandat in mod deosebit pentru persoanele care doresc sa ajute mai mult familia, colegii de serviciu, prietenii. Alte recomandari: purificarea alimentelor, a apei de baut, a obiectelor personale, energizarea plantelor si animalelor de companie, desfasurarea diferitelor activitati la distanta etc.
       Acest generator permite reglarea frecventei de emisie cu o precizie de 0.01 in intervalul 0.5 - 100 Hz sau cu o precizie de 0.1 Hz in intervalul 100 - 1000 Hz. Astfel, generatorul poate fi reglat sa functioneze cu o frecventa pe toate generatoarele si se pot seta maximum 18950 de frecvente. O alta posibilitate de programare a generatorului Raze de soare 1107 este de a lucra cu doua frecvente in acelasi timp. Asadar, se pot seta in total 359102500 de frecvente.  De asemenea, generatorul Raze de soare 1107 poate fi folosit cu mare eficienta ca un veritabil zapicator, deoarece el poate modula frecventa de 1000 Hz si, in acelasi timp, poate sa emita prana pe aceeasi frecventa de 1000 Hz.   
       Avand o putere mai mare de emisie, Raze de soare 1107 are recomandari majore pentru setul cu discuri de transfer pentru echilibrarea chakrelor sau pentru facilitarea efectuarii exercitiilor de concentrare avansata si meditatie. Generatorul de energie universala poate sa ruleze programe pentru stimularea activitatii cerebrale prin unde delta,  theta, alpha si beta.  
             Pret: 13000.00 ron

Generatorul de energie universala Forta galaxiei 1701 cu display

Forta galaxiei 1702

       Este un supergenerator de energie universala echipat  cu  17 minigeneratoare interne care sunt repartizate astfel: noua tevi de emisie a energiei sunt amplasate in partea din fata a cutiei, urmatoarele  cinci tevi de emisie a energiei sunt amplasate in partea din spate a cutiei, iar doua tevi de emisie a energiei sunt amplasate pe partile laterale ale cutiei.
       Este de retinut ca fiecare teava prin care se emite  energia universala este conectata la un minigenerator din interiorul cutiei. Aparatul are in dotare si accesorii care conduc la o mai mare putere de emisie a energiei universale.
       Acest generator permite reglarea frecventei de emisie cu o precizie de 0.01 in intervalul 0.5 - 100 Hz sau cu o precizie de 0.1 Hz in intervalul 100 - 1000 Hz. Astfel generatorul poate fi reglat sa functioneze cu o frecventa pe toate generatoarele si se pot seta maximum 18950 de frecvente. O alta posibilitate de programare a generatorului Forta galaxiei 1701 este de a lucra cu doua frecvente in acelasi timp. Asadar, se pot seta in total 359102500 de frecvente.  De asemenea, generatorul Forta galaxiei 1701 poate fi folosit cu mare eficienta ca un veritabil zapicator, deoarece el poate modula frecventa de 1000 Hz si, in acelasi timp, poate sa emita prana pe aceeasi frecventa de 1000 Hz.   
       Generatorul Forta galaxiei 1701 cu display are recomandari majore pentru setul cu discuri de transfer pentru echilibrarea chakrelor sau pentru persoanele dotate care studiaza arta stalkingului.              
       Pret: 17000.00 ron

Generatorul de energie universala Forta galaxiei 1800 cu display

Forta galaxiei 1800 copy

       Este un supergenerator de energie universala echipat cu 18 minigeneratoare interne.  Poate fi folosit cu succes in toate aplicatiile care necesita o cantitate sporita de energie universala. Acest generator permite reglarea frecventei de emisie cu o precizie de 0.01 in intervalul 0.5 - 100 Hz sau cu o precizie de 0.1 Hz in intervalul 100 - 1000 Hz. Astfel, generatorul poate fi reglat sa functioneze cu o frecventa pe toate generatoarele si se pot seta maximum 18950 de frecvente. O alta posibilitate de programare a generatorului Forta galaxiei 1800 este de a lucra cu doua frecvente in acelasi timp. Asadar, se pot seta in total 359102500 de frecvente.  De asemenea, generatorul Forta galaxiei 1800 poate fi folosit cu mare eficienta ca un veritabil zapicator, deoarece el poate modula frecventa de 1000 Hz si, in acelasi timp, poate sa emita prana pe aceeasi frecventa de 1000 Hz.   
       Pret: 18000.00 ron

Generatorul de energie universala Forta galaxiei 2205 cu display 

Forta galaxiei 1702

       Este un ultragenerator de energie universala echipat cu 22 de minigeneratoare, avand  21 tevi de emisie a energiei universale, care sunt repartizate astfel: noua tevi de emisie a energiei sunt amplasate in partea din fata a cutiei, urmatoarele opt tevi de emisie a energiei sunt amplasate in partea din spate a cutiei, iar patru tevi de emisie a energiei sunt amplasate pe partile laterale ale cutiei. Acest generator permite reglarea frecventei de emisie cu o precizie de 0.01 in intervalul 0.5 - 100 Hz sau cu o precizie de 0.1 Hz in intervalul 100 - 1000 Hz. Astfel, generatorul poate fi reglat sa functioneze cu o frecventa pe toate generatoarele si se pot seta maximum 18950 de frecvente. O alta posibilitate de programare a generatorului Forta galaxiei 2205 este de a lucra cu doua frecvente in acelasi timp. Asadar, se pot seta in total 359102500 de frecvente.  De asemenea, generatorul Forta galaxiei 2205 poate fi folosit cu mare eficienta ca un veritabil zapicator, deoarece el poate modula frecventa de 1000 Hz si, in acelasi timp, poate sa emita prana pe aceeasi frecventa de 1000 Hz.   
       Este de retinut ca fiecare teava prin care se emite  energie universala este conectata cu un mini-generator din interiorul cutiei. Aparatul are in dotare si accesorii care conduc la o mai mare putere de emisie a energiei universale.
       Are recomandari majore pentru setul cu discuri de transfer pentru cresterea puterii psihice si centrarea corpurilor fine sau pentru cei care studiaza arta visatului. 
                     Pret: 22000.00 ron   

Generatorul de energie
universala Puterea infinitului 2205 P2 cu display

Orion_10

       Este un supergenerator de energie universala, echipat cu doua piramide, 20 generatoare interne si 12 tevi de emisie a energiei universale care sunt repartizate astfel: cinci tevi de emisie a energiei sunt amplasate in partea din fata a cutiei, urmatoarele  trei tevi de emisie a energiei sunt amplasate in partea din spate a cutiei, iar patru tevi de emisie a energiei sunt amplasate pe partile laterale ale cutiei.
       Cele doua piramide amplasate pe capacul superior al cutiei constituie doua veritabile generatoare de energie universala.
       Este de retinut ca fiecare teava prin care se emite energie universala este conectat la un minigenerator din interiorul cutiei. Aparatul are in dotare si accesorii care conduc la o mai mare putere de emisie a energiei universale. Acest generator permite reglarea frecventei de emisie cu o precizie de 0.01 in intervalul 0.5 - 100 Hz sau cu o precizie de 0.1 Hz in intervalul 100 - 1000 Hz. Astfel, generatorul poate fi reglat sa functioneze cu o frecventa pe toate generatoarele si se pot seta maximum 18950 de frecvente. O alta posibilitate de programare a generatorului Puterea infinitului 2205 este de a lucra cu doua frecvente in acelasi timp. Asadar, se pot seta in total 359102500 de frecvente.  De asemenea, generatorul Puterea infinitului 2205 poate fi folosit cu mare eficienta ca un veritabil zapicator, deoarece el poate modula frecventa de 1000 Hz si, in acelasi timp, poate sa emita prana pe aceeasi frecventa de 1000 Hz.   
       Generatorul de energie universala Raze de soare 801 poate sa ruleze programe pentru stimularea activitatii cerebrale prin:
- unde delta, care cuprinde intervalul de frecvente 0.5-4 Hz;
- unde theta, care cuprinde intervalul de frecvente 4-8 Hz;
- unde alpha, care cuprinde intervalul de frecvente 8-13 Hz;
- unde beta, care cuprinde intervalul de frecvente 13-30 Hz;
       Are recomandari majore pentru setul cu discuri de transfer pentru echilibrarea chakrelor sau pentru cei care studiaza arta intentiei.
                             Pret: 23000.00 ron

Generatorul de energie
universala Puterea infinitului 3105 P2 cu display

Puterea infinitului 2502 P2 copy

       Este un generator de energie universala ultraperformant, echipat cu 31 de minigeneratoare interne, avand in dotare doua piramide si 21 tevi de emisie a energiei universale, care sunt repartizate astfel: noua tevi de emisie a energiei sunt amplasate in partea din fata a cutiei, urmatoarele opt tevi de emisie a energiei sunt amplasate in partea din spate a cutiei, iar patru tevi de emisie a energiei sunt amplasate pe partile laterale ale cutiei. Este de retinut ca fiecare teava prin care se emite energie universala este conectata la un minigenerator din interiorul cutiei.
       Cele doua piramide amplasate pe capacul superior al cutiei impreuna cu alte opt generatoare interne formeaza un veritabil amplificator de energii benefice. Aparatul are in dotare accesorii care conduc la o mai mare putere de emisie a energiei universale. Acest generator permite reglarea frecventei de emisie cu o precizie de 0.01 in intervalul 0.5 - 100 Hz sau cu o precizie de 0.1 Hz in intervalul 100 - 1000 Hz. Astfel generatorul poate fi reglat sa functioneze cu o frecventa pe toate generatoarele si se pot seta maximum 18950 de frecvente. O alta posibilitate de programare a generatorului Puterea infinitului 3105 este de a lucra cu doua frecvente in acelasi timp. Asadar, se pot seta in total 359102500 de frecvente.
       Generatorul de energie universala Raze de soare 801 poate sa ruleze programe pentru stimularea activitatii cerebrale prin:
- unde delta, care cuprinde intervalul de frecvente 0.5-4 Hz;
- unde theta, care cuprinde intervalul de frecvente 4-8 Hz;
- unde alpha, care cuprinde intervalul de frecvente 8-13 Hz;
- unde beta, care cuprinde intervalul de frecvente 13-30 Hz;
 De asemenea, generatorul Puterea infinitului 3105 poate fi folosit cu mare eficienta ca un veritabil zapicator, deoarece el poate modula frecventa de 1000 Hz si, in acelasi timp, poate sa emita prana pe aceeasi frecventa de 1000 Hz.   
        Generatorul de energie universala Puterea infinitului 3105 P2 are recomandari majore pentru setul cu discuri de transfer pentru purificarea karmei sau pentru cei care studiaza arta stalkingului, arta visatului si arta intentiei.
       Pret: 31000.00 ron

       Generatoarele de energie universala din aceasta familie sunt recomandate numai pentru activitati terapeutice sau pentru relaxare, deoarece necesita un semnal la intrare din exteriorul aparatelor care poate  fi preluat de la un generator de frecvente F-125, F-165, F-170, GB 4000 sau de la un CD-player (pentru relaxare).

Roua cerului 504 copy

Miracol tehnologic 504

       Generatorul de energie universala Miracol tehnologic 504 are in dotare 5 generatoare interne.     
        Pret: 6000.00 ron

Forta galaxiei 1800 copy

Miracol tehnologic 1800

     Generatorul de energie universala Miracol tehnologic 1800 are in dotare 17 generatoare interne.    
       Pret: 17000.00 ron

Forta galaxiei 1702

Miracol tehnologic 2106

    Generatorul de energie universala Miracol tehnologic 2106 are in dotare 21 generatoare interne.
       Pret: 21000.00 ron

Orion_10

Miracol tehnologic 2205 P2

     Generatorul de energie universala Miracol tehnologic 2205 P2 are in dotare 22 generatoare interne.
        Pret: 22000.00 ron

Disc transfer 7 copy

       Discuri de transfer uzuale - 100.00 ron. Acest set este compus din doua discuri si se poate folosi oricand si in orice ocazie.

Disc transfer 8 copy

       Discuri de transfer de lux - 200.00 ron. Acest set este  compus din doua discuri dar, spre deosebire de primul set, este mult mai eficient.

Set cu 14 discuri tr

    Discuri de transfer pentru purificarea chakrelor - 1050.00 ron. Setul este format din 14 discuri, cate doua pentru fiecare chakra.

Set cu 14 discuri tr

    Discuri de transfer pentru purificarea corpurilor fine - 1050.00 ron. Setul este alcatuit din 14 discuri, cate doua pentru fiecare corp subtil.

Set cu 14 discuri tr

     Discuri de transfer pentru echilibrarea chakrelor - 1400.00 ron. Setul este format din 14 discuri, cate doua pentru fiecare chakra.

Set cu 14 discuri tr

    Discuri de transfer pentru echilibrarea corpurilor fine - 1400.00 ron. Setul este alcatuit din 14 discuri, cate doua pentru fiecare corp subtil.

Set cu 14 discuri tr

     Discuri de transfer pentru cresterea puterii psihice sau centrarea corpurilor fine - 2100.00 ron. Setul este alcatuit din 14 discuri, cate doua pentru fiecare corp subtil.

Disc transfer 3 copy

     Discuri de transfer pentru trezirea energiei vitale - 300.00 ron. Setul este compus din doua discuri.

Disc transfer 5_1copy

     Discuri de transfer pentru purificarea karmei - 500.00 ron. Setul este  compus din doua discuri.

Disc transfer 8_1xx copy

      Discuri de transfer pentru echilibrarea celor cinci elemente - 1500.00 ron. Setul este compus din 10 discuri.

[Marele secret] [Generatoare  de energie universala] [Oferte speciale] [Cursuri spirituale] [Carti audio] [Carti tiparite] [Carti in imagini] [CD-uri audio] [Retete pentru cancer] [Preventia] [Originea bolilor] [Contact-despre noi]

  ©  Vultur ZM  2010