Sirius_1

Un cadou util si necesar pentru tine si cei dragi!

Un punct de vedere!
Vultur animat
Puterea infinitului 2502 P2 copy
Vultur animat

Toate bolile au cauze mai mult sau mai putin acceptate

       Din punct de vedere energetic, boala reprezinta o atentionare pe care corpul fizic o manifesta in situatia in care armonia cu Universul a fost grav perturbata. In aceasta situaţie chakrele nu mai au o activitate corespunzatoare şi nu mai pot asigura un schimb eficient de energii subtile cu mediul inconjurator. In consecinta, corpul fizic şi corpurile fine acumuleaza toxine si impuritati. Daca situatia dureaza o perioada de timp mai indelungata, se apeleaza la rezerva de energii subtile care este inmagazinata in corpurile fine, ceea ce poate conduce la o stare Boala 1 copyde devitalizare pregnanta.
       Fiinta umana are posibilitatea de a transforma energiile subtile inmagazinate in corpurile fine superioare in energii subtile cu o frecventa de vibratie mai joasa, specifica  corpurilor fine inferioare (sau chakrelor inferioare). Deci, o cantitate infima de energie specifica corpului astral poate fi transformata într-o mare cantitate de energie specifica corpului eteric sau energetic.
       Atunci cand veti incepe sa percepeti sau sa vedeti corpurile fine, este posibil sa observati si zone mai închise la culoare. Persoanele care practica radiestezia pot depista aceste zone sub forma unor anomalii magnetice. Ar fi bine să retineti ca in zonele respective se formeaza diferite afectiuni, care treptat penetreaza celelalte corpuri fine, pana cand ajung in corpul fizic.
       Pentru a putea influenta o zona in care se formeaza o afectiune, ar fi bine sa parcurgeti etapele acestui curs intitulat ”Sistemul astral de vindecare”, care va ajuta sa va purificaţi chakrele, corpurile fine si aura, astfel incat sa va mariti puterea de concentrare si perceptia extrasenzoriala.
       In principiu, fiecare om ar putea sa se echilibreze energetic sau sa se ajute singur cand are nevoie.

Fragment din cartea intitulata
STEMUL ASTRAL DE VINDECARE IN IMAGINI Vol. II Echilibrare de Marian Zamfir
  ©  Vultur ZM  2010

Un aspect important este cel referitor la subtilitatile energetice

Corp cauzal deplasat 1copy

Corp cauzal deplasat

Corp mental 1 copy

Gandire negativa

Corp mental 2 copy

Gandire negativa

Corp cauzal deplasat 2 copy

Corp cauzal deplasat

   Pentru completarea deficitelor energetice se recomanda folosirea noilor generatoare de energie universala, care sunt acum si aici la indemana tuturor.

Aura+Aparate radionice_tricolor copy
[Marele secret] [Generatoare  de energie universala] [Oferte speciale] [Cursuri spirituale] [Carti audio] [Carti tiparite] [Carti in imagini] [CD-uri audio] [Retete pentru cancer] [Preventia] [Originea bolilor] [Contact-despre noi]

  ©  Vultur ZM  2010