Sirius_1

Un cadou util si necesar pentru tine si cei dragi!

Metode naturale de insanatosire!
Vultur animat
Puterea infinitului 2502 P2 copy
Vultur animat

Preventia

este o metoda sigura si eficienta

       Cursul nostru de PRANOTERAPIE reprezinta un punct de sprijin important pentru mentinerea si imbunatatirea starii de sanatate sau pentru prevenirea formarii unor dezechilibre energetice care stau la baza tuturor afectiunilor.
       Va prezentam mai jos, in imagini sugestive, subiectele care pot fi parcurse si studiate la Nivelul I. Acest nivel de cunoastere ar fi bine sa fie cunoscut si aplicat de majoritatea oamenilor. Cursul este format din 24 de meditatii active inregistrate pe CD-uri. Marele avantaj al acestui curs este acela ca poate induce efecte rapide cu un minim de efort. Acesta poate fi reascultat de nenumarate ori, preventiv sau in diferite situatii de viata mai putin placute. CD-ul cel mai important este intitulat Final curs Pranoterapie nivel I, deoarece va ajuta sa invatati sa va dezvoltati ,,vederea astrala”.
       Celelalte etape ale cursului de PRANOTERAPIE sunt prezentate la pagina despre cursuri spirituale.

A 5 casete_Pranoterapie Nivel I_2

 Cursul de Pranoterapie Nivel I este compus din 24 de CD-uri la pretul de 15 ron/buc = 360 ron.

 Este binecunoscuta ideea conform careia este mai usor de prevenit crearea unei afectiuni decat tratarea ei. Cartile de mai jos va pot fi de un mare ajutor, titlurile lor fiind foarte sugestive.

A 5 rec.Cursuri practice copy
A 5 rec.Sanatate si vitalitate copy
A 5 rec.Sistem astral de vindecare copy
Cop. Sistem astral Vol
A 5 rec.Jocul vietii copy
A 5 rec.Autocontrol copy

Sistemul astral de vindecare

terapia mileniului III

     Arta folosirii energiei universale este o tehnica de echilibrare energetica extrem de eficienta, aflata la Óndemana oricui, care ne ajuta sa eliminam cauzele si efectele dezechilibrelor energetice, deschizadu-ne calea spre o lume nebanuita.
     Efectele benefice apar chiar din primele zile de aplicare. Aplicand acest sistem de echilibrare energetica veti obtine un randament mai bun la serviciu si liniste interioara. Veti fi mai buni si mai puternici. Veti fi fericiti, optimisti si prosperi. Veti vedea viata Ón roz si in momente dificile. 
     Metoda ofera solutii eficiente pentru managementul stresului.

 PDF cu prezentare cursuri

Cop.Echilib.chakre
A 5 rec.Vindecarea cancerului copy
A 5 rec. Vindec.diabet copy
Foto 17 pozitii copy
Cop. Sistem astral Vol. II

    Pentru o mai mare disponibilitate energetica se recomanda si folosirea noilor generatoare de energie universala autohtone, care sunt de cateva ori mai puternice in comparatie cu cele provenite din import. De asemenea, generatoarele noastre sunt mult mai ieftine, raportul pret-calitate fiind foarte bun.

     Imaginea de mai jos este foarte sugestiva pentru prevenirea unor situatii neplacute cu substrat energetic. Daca doriti sa va ajutati singuri, alegerea va apartine!

Romania Aparate EU_3+Titlu copy
[Marele secret] [Generatoare  de energie universala] [Oferte speciale] [Cursuri spirituale] [Carti audio] [Carti tiparite] [Carti in imagini] [CD-uri audio] [Retete pentru cancer] [Preventia] [Originea bolilor] [Contact-despre noi]

  ©  Vultur ZM  2010